Spring til indhold

Øjenoperation

  Øjenoperation hos Øjenlågsoperationer.dk

  Med alderen bliver vores øjne ganske enkelt svagere, og bogstaverne begynder at blive uklare, og så er det tid til en øjenoperation! Dette skete for mig, da jeg var omkring 40 år gammel, eller rettere det kom med løbende, men til sidst skulle der gøres noget.

  Jeg kunne enten vælge briller eller kontaktlinser, eller jeg kunne få foretaget en øjenoperation via Øjenlågsoperationer.dk. Øjenlågsoperationer.dk er en hjemmeside, hvor du finder nogle af landet dygtigste og mest anerkendte speciallæger.

  Øjenlaseroperation

  Grundet mig sport valgte jeg at få foretaget en såkaldt LASIK øjenlaseroperation. Det lyder måske ikke videre hyggeligt at få foretaget en operation af sine øjne med laser, men det var en fantastisk oplevelse.

  Jeg var selvfølgelig nervøs, da øjenlæge dryppede mine øjne med bedøvelse, men han var så rolig og rar, at det hurtigt gik over. Efter 10 minutter kom vi ind i rummet med den store maskine, som skulle lave laserbehandlingen.

  Først det ene øje og derefter det andet øje og bum; 20 minutter senere sagde øjenlægen, at det var det! WHAT, tænkte jeg bare, for jeg havde regnet med, at det ville tage meget længere tid.

  Alle typer bygningsfejl

  Jeg snakkede med lægen efterfølgende, og han sagde, at de kan behandle alle typer bygningsfejl.

  • Langsynet
  • Nærsynet
  • Alderssyn

  Når det kommer til alderssyn eller gammelmandssyn, så er det oftest en linseudskiftning, de foretager. De skifter ganske enkelt den gamle linse ud med en ny linse, så du ser, som da du var ung.

  Jeg kan kun anbefale alle, der har dårligt eller nedsat syn at overveje en synskorrigerende øjenoperation. Har du grå stær, kan du måske få en gratis øjenoperation betalt af det offentlige, men det skal du høre din læge om.

  Det næste jeg skal have foretaget er en øjenlågsoperation, da jeg vil have fjernet tunge øjenlåg og poser under øjnene. Jeg har levet et hårdt liv med mange cigaretter og få lidt søvn, så jeg skal have opereret de øvre og nedre øjenlåg.

  Jeg har allerede fundet en dygtig plastikkirurg på Øjenlågsoperationer.dk, så jeg skal bare have bestilt tid.