Spring til indhold

Øko-tøj til babyer

  Jeg har en veninde. Hun venter sig. Og hun glæder sig som et lille barn til at blive mor. Det er nuttet. Næsten for nuttet. Jeg har ikke selv det her stærke ønske om at blive mor. Men det har hun. Og hun har haft det i mange år. Nu er, det så, endelig lykkedes for hende og hendes kæreste at blive gravid. J, han er jo ikke gravid, men er det ikke, sådan, forældrepar siger: ”Vi er gravide”? Jeg synes, det er krukket at høre en mand med stort fuldskæg sige, at han er gravid. Nå, det vil jeg se stort på.

  Glæden ved et barn

  Jeg vil til gengæld gerne dele min venindes glæde over, at de skal have et barn sammen. Og jeg vil hellere end gerne være hende, der lytter til de kommende, trætte beklagelser over babygråd, træthed og frygt for at gøre tingene forkert. Ligesådan vil jeg også gerne lytte til de glade meldinger om det første smil, det første ord og de første skridt. Under ingen omstændigheder dog vil jeg være barnepige, når forældrene virkeligt har brug for en aften alene. Det må deres forældre tage på sine skuldre. Ikke jeg.

  Forkæles med tøj fra Petitflora.dk

  Men under alle omstændigheder, så vil jeg gerne forkæle min veninde og mit kommende gudbarn. I første omgang handler det om, at jeg skal finde en lille gave til min veninde. Og det skal naturligvis have noget med babyer at gøre. Jeg havde tænkt, at jeg ville finde noget økologisk børnetøj i rigtig god kvalitet og give til min veninde. Hun er ved at indrette børneværelset.

  Og der er mange hylder i skabene, som skal proppes med ting og sager. Så mon ikke et par bodystockings fra Petitflora vil være på sin plads? Helst i et design, som egner sig til både piger og drenge. Vi ved jo ikke, om det bliver en pige eller dreng endnu.