Spring til indhold

Rynker og Botox

  Rynker i yngre ansigt

  Vi kan jo ikke undgå, at vi bliver ældre. Dag for dag. Time for time. Og nej, vi er selvfølgelig ikke glade for at blive ældre. Det kan ses på os. Vi får rynker. Måske også nogle helbredsproblemer, som vi må døje med. Men det der med rynkerne. Det kan vi faktisk gøre noget med. Og helbredet? Ja, det kan vi jo faktisk også godt gøre meget ved. Og vi har lært, at vi skal holde os i form. Jo bedre form vi er i, desto bedre helbred. Alligevel kan vi ikke helt undgå, at huden bliver, slap nogle steder på kroppen. Vi kan heller ikke undgå rynkerne i ansigtet.

  Naturlig proces

  Det er en naturlig proces, at vi får rynker. Heldigvis starter det oftest med, at vi lægger mærke til smilerynkerne omkring øjnene. Men der går ikke så lang tid, så ser vi måske også en dyb bekymringsrynke – lige dér imellem øjenbrynene. Vi er ikke helt unge, vi har haft noget at tænke over. Måske alvorlige problemer i vores liv har spillet ind. Vi har måske haft traumatiske oplevelser, som har sat sig sine spor. Og ja, den slags rynker kan minde os om dårlige tider. Vi kan dog gøre noget ved dem, så de ikke bliver ved med at være så markante.

  Botox er populært

  Vi kan få en rynkebehandling med Botox, som bevirker, at rynkerne ikke fremstår så tydeligt. Måske handler det ikke om, at vi vil have rynkerne glattet totalt ud – måske handler det bare om, at hvis rynkerne ikke er så dybe, så vil vi se mere friske ud. For vi er jo friske. Vi er i god form. Der er bare nogle tegn – som regel i ansigtet – som bevirker, at vi kommer til at se trætte eller slidte ud. Det er ikke svært for en speciallæge at hjælpe os med at fjerne rynker. Det kræver dog, at vi taler med lægen om hvilken form for behandling vi skal have. Det kan nemlig godt være, at vi måske forlanger for meget. Vi vil gerne se unge og friske ud. Men kan vi komme til at se for unge ud? Måske. Det kommer helt an på, hvilken rynkebehandling vi vælger. Og her kan en speciallæges viden og erfaring være meget værdifuld for os.

  Et naturligt udseende

  Ingen af os vil være glad for at få et ansigt, der ser unaturligt ungt ud for os. Og det kan lægen hjælpe os med, ved at han bruger sin viden om, hvordan rynker fjernes, uden at det kommer til at virke som et kunstigt indgreb. Derfor, når du ser rynker i ansigtet og begynder at overveje at få en rynkebehandling, så tal med en speciallæge om det først. Få en eksperts viden med ind i din beslutningsproces, så du ikke ender med et ansigt, som slet ikke er dig. Lægen kan hjælpe dig til et bedre og friskere udseende. Og det er jo nok det, du helst vil have: Et friskt udseende, der dog svarer til din alder. Ikke en ny identitet med et babyface, som slet ikke er dig.