Spring til indhold

Fly til Barcelona?

    Jeg har lige hørt i Danmarks Radios nyheder, at udenrigsministeriet overvejer at gøre mere ud af deres rejsevejledninger. De vil åbenbart ikke længere give vejledninger for hele lande samlet, men give vejledninger for regioner i lande. Det tyder på, at der er ved at komme lidt bedre styr på Covid-19 smitten. I hvert fald nogle steder ude i verden. Og det glæder mig ualmindeligt meget. Jeg håber virkeligt, at de gør det til virkelighed det her med at give vejledninger for forskellige regioner i landene.

    Håb om Barcelona

    Det giver mig nemlig et håb, om at jeg snart kan komme tilbage til Barcelona. Jeg holder så meget af den by og har en rigtig god ven dernede, som altid er sjov og sød at være sammen med. Faktisk, så har jeg udviklet en vane med, at jeg går ind på et site, jeg kender, og leder efter flybilletter til Barcelona. Jeg går på sitet hver dag. Og jeg kan godt se forskel i priserne. Nogle gange finder jeg billige flybilletter. Andre gange er de noget dyrere. Jeg synes, at jeg kan se, det kommer lidt an på hvornår på året og på hvilken ugedag, jeg vil rejse. Hjemkomst søndag aften er altid temmelig dyrt. Men hvis man rejser på skæve dage – fx en tirsdag eller onsdag, så kan man nemt finde flybilletter, der koster det halve i forhold til, hvis man flyver en fredag eftermiddag eller søndag aften.

    Ny udmelding snart?

    Jeg håber virkeligt, at der snart vil komme en udmelding om, at man godt kan rejse til Barcelona. Jeg savner min ven. Og jeg ved, at han savner mig. Men han siger dog også, at vi nok må væbne os med tålmodighed, inden det danske udenrigsministerium vil sige, at man godt kan rejse dertil. Så vi venter – tjekker sites for flybilletter og holder øje med rejsevejledningerne.