Spring til indhold

Min mor skulle have rollator

  Sammenklappelig rollator

  Da min mor fyldte 89, var hun så dårligt gående, at vi købte en sammenklappelig rollator til hende. Hun ringede selv og spurgte, om vi ikke ville kigge på de forskellige typer af rollatorer sammen med hende.

  Indtil videre havde hun brugt stok og en gang imellem brugte hun sin kørestol, når vi skulle på længere ture. Jeg kunne mærke på min mor, at hun glædede sig til at få en rollator, så hun nemmere kunne komme rundt i huset.

  Mange typer rollatorer

  Vi fandt en hjemmeside, som var fyldt med alverdens hjælpemidler til ældre, der hed Hjælpemiddelcentralen.dk. Her fandt vi et kæmpe udvalg af alle slags rollatorer. Nogle havde 3 hjul, andre havde 4 hjul. Nogle var sammenklappelige og andre var i letvægt.

  Vi kunne dog hurtigt se, at de gode rollatorer i den lidt dyrere ende af skalaen, havde det hele. Det vil sige, at de var både:

  • Sammenklappelige
  • Letvægt
  • Store gummihjul
  • Lavet af aluminium

  Min mor skulle mest bruge sin rollator indendørs, men også af og til udendørs, når vi skulle i parken. Forskellen på en indendørs og en udendørs rollator er åbenbart, hvor store hjulene er, og hvor bred rollatoren er.

  Sammenklappelig indendørs rollator i letvægt

  Heldigvis har mine forældre aldrig manglet penge, så vi købte blot den, som min mor allerhelst ville have. Og det var søreme en smart rollator, som både var sammenklappelig og lavet i letvægt.

  Prisen var 3.495 kr., hvilket jo ikke er mange penge for noget, der kan gøre hverdagen nemmere for dig. Allerede to dage senere blev den leveret på adressen. Jeg troede, jeg skulle i gang med det helt store samlesæt, men jeg blev positivt overrasket.

  Jeg skulle ikke gøre andet end at trække op i håndtaget, hvorefter rollatoren foldede sig ud og var klar til brug. Derfor siger jeg bare, at pris og kvalitet hænger altid sammen. Du kan muligvis købe et hav af billige rollatorer, men design og kvalitet følger bare ikke med. Med mindre selvfølgelig, at du køber den på tilbud.

  Nå, men har I brug for en rollator eller andre former for hjælpemidler til ældre og handicappede, så kig forbi Hjælpemiddelcentralen.dk. Alternativt kan du se en oversigt over andre forhandlere af hjælpemidler hos Novaindex.com.