Spring til indhold

Skal have malet

  Maler i Odense er dygtig

  I mine forsøg på at finde ro har jeg besluttet mig at flytte væk fra byen. Den stresser mig. Jeg har opdaget, at når jeg er på landet, og kan mærke den friske vind, så finder jeg ro og harmoni. Det har været en svær beslutning at tage. Men nu er den taget, og jeg kan allerede mærke, at jeg vil få det godt igen. Jeg er vokset op i storbyen, og jeg ved, at der vil komme nogle timer, hvor jeg virkeligt vil savne den. Livet i den. Larmen fra trafikstøj. Stemmer fra unge mennesker, der har været ude og feste. Handlende, der venter på den næste kunde.

  Hus på landet

  Det bliver svært. Men det er vejen frem for mig. Måske vender jeg tilbage til byen om nogle år. Jeg ved det ikke. Måske vender jeg ikke tilbage. Kun tiden vil vise det. Jeg har købt et lille hus ude på landet. Lidt uden for Odense. Der skal sættes et nyt køkken ind. Nogle vinduer skal skiftes, og jeg skal have malet væggene. Jeg har fundet en el-installatør, som vil sørge for at få sat de nye køkkenelementer op korrekt i det lille hus. Jeg har også fundet en håndværker, som vil skifte de vinduer, som skal skiftes.

  Der skal males

  Jeg mangler bare at finde et malerfirma, som vil komme og male huset indvendigt. Jeg har haft kontakt til et firma inde i Odense, men de kunne ikke klare opgaven inden for den tidsramme, jeg har. Så jeg sidder lige nu og søger på internettet: ”Malerfirma Odense”. Der er mange at vælge imellem. Jeg kender bare ikke markedet der. Jeg finder deres adresser, men det siger mig ligesom ikke noget. Jeg kender jo ikke Odense. Og er det fornuftigt at hyre et firma, der bor i Odense øst, når jeg skal have dem til at komme vest for Odense? Tror ikke, de vil komme. Ikke desto mindre, så vil jeg ringe dem op for at høre, om de kan påtage sig at male et hus indvendigt på ret kort tid. Jeg vil gerne flytte nu.

  Fynske håndværkere

  Min erfaring med fynske håndværkere er ikke så stor. Men de to firmaer, som jeg har kontakt med nu – el-installatøren og entreprenøren – virker som gode og reelle mennesker. De har givet mig priser, og de overholder tidsplanen. Så mon ikke, at det malerfirma i Odense, som kan påtage sig opgaven, også vil kunne overholde tidsplanen. Jeg lægger jo kortene på bordet og forklarer dem, at de ikke har så meget tid, som de måske kunne ønske sig. Det håber jeg. Jeg vil flytte i den kommende weekend. Det betyder kort sagt, at de vil få 3 dage til at kunne arbejde i.

  Altså hvis jeg finder et firma i morgen. Så, det bliver det første på min to-do-liste i morgen: Ringe til malerfirmaer i Odense. Jeg må forklare dem, at det er en hastesag, og at jeg er villig til at betale lidt mere, end de forlanger, hvis de er nødt til at arbejde ekstra timer. Jeg vil ikke kunne holde til at have håndværkere i huset, mens jeg forsøger at flytte ind og falde til ro.