Spring til indhold

Terapi i storbyen

  psykoterapeut i København

  Du bor i storbyen. Det har du altid gjort. København er din hjemby. Og du vil ikke være foruden den. Så idéen om at flytte væk derfra er udelukket. Det var ellers et forslag, som din husbond kom med. Han kunne godt tænke sig at bo ude i provinsen. Ikke tale om. Storbyen er liv. Du er urokkelig. Eller er du? Her på det sidste kan du godt mærke, at du føler dig presset – på en eller anden besynderlig vis. Det er som om, du ikke når alt det, du gerne vil. Du går sådan set bare rundt om dig selv.

  Tiden smuldrer væk

  Det virker som om, tiden smuldrer væk for dig. Du er generelt utilfreds med dig selv. Du forsøger at overbevise dig selv om, at du er glad for dit liv. Det har faktisk ført til, at du er begyndt at spise meget mere slik og søde sager, end du plejede. Du kan mærke det på dit tøj. Du har en dårlig livskvalitet. Men det vil du ikke indrømme overfor dig selv.

  Prøv en dygtig psykoterapeut

  Du burde lige stoppe op og tænke dig om. Og du burde indrømme, at du ikke er glad. Kan du det? Hvis du kan det, så er du på det rigtige spor. Du skal så bare finde ud af, hvordan du kommer tilbage til dit glade og friske jeg. Her kan det være nyttigt for dig, hvis du besøger en psykoterapeut i København som Gitte Høj her. Det er nemlig en psykoterapeut, du skal have fat i, hvis du gerne vil forbedre din livskvalitet. Det kan tage lidt tid for dig at finde den. Men du kommer igennem. Med psykoterapeutens hjælp. Og ja, det kan være, at du bliver nødt til at ændre på nogle af din hårdnakkede holdninger. Det kan være rigtigt svært. Men kom i gang nu. Kontakt en psykoterapeut i København – allerede i dag.