Spring til indhold

Tyrkiet som feriemål

    antalya tyrkiet ferie

    Tilbage i foråret ledte du efter billige flybilletter til Tyrkiet. Du og din familie har længe haft et ønske om at komme dertil. I har allerede rejst meget i Grækenland, og nu er det på tide, at I udforsker Tyrkiet. I har hørt meget om de politiske spændinger imellem de to lande. I har da også talt med mange grækere om tyrkerne – og I har fået en forståelse for, at der faktisk ikke er problemer mellem de to folkeslag – sådan på det menneskelige plan. Det er politik. Det handler om magt. Og det handler om statsfinanser. Så nu skal Tyrkiet opdages.

    Piloterne strejkede

    Men så kom den her pilotstrejke. Alle jeres planer om at komme til Tyrkiet i sommerferien måtte laves om. Desværre. Det var noget af en skuffelse. Men nu, hvor I sådan kan se, at I var heldige og fik alle jeres penge tilbage – så har I mod på at komme afsted nu. Eller snarest.

    Der har derfor været afholdt familiemøder, hvor I har set på forskellige rejser og flybilletter til Tyrkiet. Der er naturligvis mange rejser til Istanbul, som er landet største by. Men vil I bruge hele jeres tid dernede i Istanbul. Det kan jo være lidt svært at komme i kontakt med almindelige mennesker i en storby. Også selv om tyrkerne måske er lidt mere åbne end andre folkeslag. I vælger en rejse til Tyrkiet, der kombinerer et lille ophold i storbyen med et lidt længere ophold på et stort ferieresort, hvor der er en lækker strand, sportsfaciliteter og naturligvis pools, barer og restauranter. Og så lejer I en bil i et par dage der, så I kan køre nogle ture ud i landskabet omkring resortet. Det er en rigtig god plan. I skal nok for en dejlig ferie, der indeholder det hele. Så nyd, at I kan komme afsted. Og nyd den tyrkiske gæstfrihed.