Spring til indhold

Billigere varmeregning

  Jordvarme priser

  Drømmer du om en billigere varmeregning i det kommende år? Er du i tvivl om, hvad du skal gøre for at spare flere penge? I så fald er denne artikel lige noget for dig.

  I artiklen kan du læse om tre forskellige måder at sænke din varmeregning på uden, at du nødvendigvis skal bruge mindre varme. De forskellige tips egner sig især godt til dig, der bor i et lidt ældre hus. Dog kan tipsene også sagtens bruges i nyere huse, men effekten vil alt andet lige være største i lidt ældre hjem.

  Skift oliefyret ud med et jordvarmeanlæg

  Hvis du har et oliefyr som varmekilde, kan du spare mange penge ved at købe olien, der hvor den er billigst. Umiddelbart kan det godt være lidt svært at finde billig olie, men med et par søgninger på Google kan du komme rigtig langt. Brug internettet og Google til at finde billige leverandører af olie og få et godt tilbud fra dem.

  Men men men, det er langt billigere at skifte oliefyret ud med et jordvarmeanlæg. Jordvarmeanlæg pris ligger et sted mellem 100.000 – 200.000 kr. inkl. montering og alt andet. Normalt er investeringen tjent hjem indenfor 5-8 år, hvis du vælger jordvarme.

  En varmepumpe giver grønnere og billigere varme

  En anden god og effektiv måde til at få en billigere varmeregning på er varmepumper. Med en varmepumpe kan du næsten få gratis varme, da den danner varmen på baggrund af den luft, der findes udenfor.

  Udover at varmepumper sparer dig for mange penge, er den også med til at gøre miljøet grønnere, da den jo som sagt hovedsageligt laver varme af luften udenfor. Læs mere om varmepumper her.

  Giv din bolig en omgang efterisolering

  Hvis du bor i en lidt ældre bolig, har du typisk rigtig mange penge at spare ved at efterisolere den. Efterisolering af boligen vil få dit hjem til at blive meget bedre til at holde på varmen – og det er uden tvivl noget, der kan mærkes på varmeregningen.

  Kilde: Jordvarmeanlæg.dk