Spring til indhold

Rene tanker

  Jeg fik lige taget mig sammen til at udnytte det gode vejr, vi har haft. Jeg fik hængt vasketøj til tørre udenfor. Jeg elsker duften af vasketøj, som har hængt ude. Det dufter meget friskere, end når det kommer ud fra tørretumbleren. Det er vist også sundere, at det tørrer udenfor! Vi fik også ordnet haven. Det var rart at bruge nogle timer i solskinnet med at få klippet buskene ned trimmet hækken, så den bliver tæt til sommer, og få etableret nogle højbede.

  Vinduespudsning

  Jeg fik også pudset vinduerne udenfor. Det er sjældent, at jeg får taget mig sammen til at gøre det. Men her i weekenden havde jeg energien. I kombination med det gode vejr var det ligesom det rigtige at gøre. Nu er det bare regnvejr igen. Og det kan jeg absolut se på mine vinduer: Jeg har åbenbart ikke fået vasket dem ordentligt. Det kunne se ud, som om jeg kun har fået tværet skidtet op under rammen eller ud til siderne. Jeg kan i hvert tilfælde se, at der er striber på vinduerne nu. Og regnen gør det ikke bedre. Jeg har faktisk lyst til at bande meget højt. Jeg har spildt min tid i det gode vejr. Jeg kunne lige så godt have siddet på terrassen med en kop kaffe og nydt solen, mens den var her.

  Måske professionel vinduespolering?

  Det her med vinduespudsning er nu heller ikke min store kompetence. Jeg kan godt få pudset spejlet i badeværelset. Det bliver gjort næsten dagligt. Det er nemt nok. Men vinduerne kniber det altså med. Det er noget med store bevægelser, og jeg hader det, når jeg spilder sæbevandet inde i stuen. Vi har jo nogle store panoramavinduer, som helst skal være rene. Jeg får det måske gjort op til påske og jul. Men det er så det. Så da jeg var i gang med dem i weekenden, var jeg faktisk ret stolt af mig selv. Men som sagt: Resultatet er ikke så godt. Jeg kan dog huske, at jeg i min stolthed i søndags satte pris på, at ruderne var blanke og rene. (Så længe det varede.)

  Opgave: Find en vinduespudser

  Det fortæller mig, dog én ting: Jeg må finde en vinduespudser, der kan komme og udføre det arbejde. På regelmæssig basis. Jeg kan jo godt lide, at her er rent. Med den tanke i hovedet sætter jeg mig ind til min PC og leder på Google efter en vinduespudser: ”Vinduespudser København omegn” skriver jeg. Og jeg fandt faktisk det bedste firma: https://www.mempolering.dk/

  I Kastrup måske?

  Vi bor jo lige i nærheden af Kastrup. Det må da være muligt at finde en vinduespudser, som vil komme herud – eller som har sin virksomhed herude. Jeg er sikker på, at jeg nok skal finde én, som vil komme i næste uge og vaske vores vinduer ordentligt, så vi ikke skal sidde herinde i regnen og se ud på striberne. Det vil være rart at kunne gå foråret i møde med et rent hus og en have, der er parat til at vise os sin pragt. Og selv om jeg godt ved, at foråret kan være temmelig regnfuldt, så ved jeg, at der også kommer solskinsdage.