Spring til indhold

Find tandlæge med Novaindex.com

  find tandlæger

  Tandlæger er uddannede og autoriserede til at få det bedste smil frem i os alle sammen. Der findes i Danmark mere end 3.000 autoriserede tandlæger spredt ud i såvel større som små byer. Og fordi at tandlæge er en beskyttet titel, kan du også være sikker på en vis kvalitet fra din tandlæge, når du endeligt sidder i stolen.

  På Novaindex.com har du mulighed for at finde din næste billige tandlæge. Vi har lavet en oversigt over samtlige tandlæger i Danmark. Vi har også indhentet priser fra alle tandlægerne og sorteret i dem. Det giver dig mulighed for at finde en billig tandlæge netop i det område, du kommer fra, og så er du hurtigt videre.

  Samtidigt indsamler vi anmeldelser – og vil også gerne bede dig om at skrive anmeldelser – af tandlæger i Danmark. På den måde har vi til sidst mulighed for ikke alene at give vores brugere mulighed for at finde den billigste tandlæge, men også den bedste af slagsen!

  Samme pris for mange opgaver hos tandlægerne

  I Danmark har staten lagt et loft på cirka 75 % af de opgaver, en tandlæge kan udføre. Der er tale om de regelmæssige opgaver med forebyggende karakter. Det kunne være:

  • Røntgenbilleder
  • Tandrensninger
  • Tandtjek
  • Amalgamfyldninger

  Disse opgaver har alle til formål at forhindre, at du som patient nogensinde får brug får tandlægen til nogle af de større opgaver. Af opgaver, som har reparerende og ikke forebyggende karakter, og hvor tandlægen selv kan bestemme sin pris, bør nævnes:

  • Rodbehandlinger
  • Plastfyldninger
  • Kroner
  • Broer
  • Implantater

  Ved disse opgaver kan du spare mange tusinde kroner ved at vælge den rigtige og billige tandlæge til at starte med i din by.

  Det kan du gøre på flere forskellige måder. En er blot at gribe telefonen og begynde at ringe rundt til alle tandlægerne for at høre, hvor meget en given operation sal koste dig.

  Tandlægerne er forpligtet til at have deres priser offentligt tilgængeligt i såvel venteværelse som på Sundhed.dk. Det er de samme data, vi benytter os af til at lave prissammenligninger på Novaindex.com.

  En anden løsning er netop at benytte dig af Novaindex.com. Vi har nemlig gjort alt det hårde arbejde med at lægge samtlige danske tandlæger i system inklusive deres priser. Du skal derfor blot begrænse søgninger til tandlæger i dit område og så er du kørende allerede derfra – det er nemt at finde en billig tandlæge med vores prissammenligning.

  Hjælp os gerne med anmeldelser

  Formålet med Novaindex.com er at lave en portal, hvor det er muligt både at finde en billig og dygtig tandlæge i ens nærområde, men hvor det lige så vigtigt er muligt at anmelde ens tandlæge.

  Vi har lavet en underside til samtlige tandlæger i Danmark. På den underside har vi gjort det muligt for dig at anmelde din tandlæge og anmeldelsen bliver naturligvis offentliggjort, så andre brugere også har mulighed for at læse den.

  På den måde kan du advare, hvis du føler dig dårligt behandlet af din tandlæge – og du har samtidigt mulighed for at rose din tandlæge til skyerne, hvis du mener, du har fået en behandling der retfærdiggør dette!

  Vi kan ikke betale for anmeldelserne med andet end vores tak – og at du hjælper andre danskere med at finde den helt rigtige tandlæge!

  Du kan altid klage over din tandlæge

  Hvis du føler dig dårligt behandlet har du naturligvis mulighed for at klage over din tandlæge.

  Det har du mulighed for at gøre online. Du udfylder en formular, der sendes til den region, hvori tandlægen har adresse – og alt afhængigt af hvad du har klaget over vil regionen håndtere klagen passende.

  Vi har på Novaindex.com skrevet en længere guide til, hvordan du klager over din tandlæge. Den har du mulighed for at læse her: Klage over tandlæge.

  Er tandlæger for dyre i Danmark?

  Det er de færreste ting, der er særligt billige i Danmark, hvis vi sammenligner os med udlandet. Det koster mange penge at holde ens levestandard oppe, når man skal betale 60 % i skat.

  Det gælder også for tandlæger hvilket har fået mange danskere til at søge mod udlandet, når de skal have ordnet større operationer af deres tandlæge såsom rodbehandlinger, kroner, broer og implantater.

  Hvis du skal have foretaget en større operation har du mulighed for at spare mange penge alene ved at vælge den rette tandlæge i Danmark. Der er stor forskel på priserne – mange tusinde kroner at spare ved blot at vælge den rigtige tandlæge fra starten af.

  Det er muligt at spare flere penge isoleret set på tandlægebehandlingen ved at vælge en tandlæge i udlandet. Her er især Tjekkiet, Ungarn, Tyskland og Spanien populære muligheder. Det skyldes, at priserne er lave i disse lande samtidigt med, at man kan få en lækker ferie ud af det – endda med sol for så vidt angår de første 3 lande.

  Når man bruger mange penge på fly, mad, hotel og så videre i forbindelse med turen til udlandet, sparer man ikke nødvendigvis længere penge på ens tandlæge. Men man får dog en ferie med i købet.

  Det kan i mange tilfælde give god mening at tage en tur til udlandet og vælge en billigere tandlæge her. Men det er ikke altid løsningen, og du ender ikke nødvendigvis med at spare penge. Det kræver større udregninger end som så. Du har mulighed for at finde konkrete beregningseksempler på Novaindex.com, hvor vi har kigget på den faktiske besparelse på et tandlægeophold i udlandet.

  Som tommelfingerregel kan det betale sig at tage til udlandet og få klaret tandregningen, hvis man skal have lavet en operation for mere end 20.000 kroner i Danmark.

  Hvis du er prisbevidst, har du også mulighed for at få dine tænder behandlet af tandlægestuderende. Her betaler du kun for materialerne og altså ingen løn, det koster meget få penge. Det er dog studerende og ikke faktiske tandlæger, der ordner dine tænder, og det skal passe ind med skolernes undervisning. Derfor kan du ikke være sikker på at komme til med det samme her.