Spring til indhold

Julelån

  Julelån er super populære i Danmark, da vi for mange mennesker er med til at redde julen. Sagen er den, at hvis ikke du har sparet op til julen, så kan du ikke glæde de mennesker, du holder af med julegaver.

  De fleste af os kender helt sikkert til, at pludselig står julen for døren, og vi har ikke nået alt det, vil ville. Vi har heller ikke nået at lave en opsparing, så hvad gør vi nu? Svaret er simpelt; du optager et lån til julegaver!

  Lån til julegaver

  Herunder kigger vi nærmere på, hvad et lån til julegaver er for en størrelse. Et online julelån er ganske enkelt et forbrugslån, du kan bruge på lige det, der skal til for at få en hyggelig jul. Læs mere på Forbrugslån-online.dk og se en forbrugslån oversigt. Umiddelbart tænker du måske ikke over det, men der hører sig rigtig mange ting til julen.

  • Gaver
  • Julemad
  • Juletræ
  • Tøj
  • Osv.

  Lån penge til julegaver kan altså være en rigtig god ide, hvis du skal igennem ovenstående juleliste. Har du ovenikøbet børn, så ved du, at de med garanti har lavet en ønskeseddel så lang. Julegaveønsker mangler børn nemlig aldrig, og det er da super hyggeligt, hvis du altså har pengene til at købe gaverne.

  Nemme og billige lån til gaver (og gratis)

  Det er bestemt ingen overdrivelse, hvis vi siger, at det er nemt, billigt og endda gratis at låne penge til julegaver. Lån penge gratis er i form af kviklån, eller SMS lån som de også bliver kaldt, og de kommer med mange fordele. Læs mere på Lån-gratis.dk og find de gode gratis og billige lån.

  Nemt fordi:

  • Du indtaster dine personlige oplysninger som navn og adresse på lånesiden
  • Du indtaster lånebeløb og løbetid
  • Du underskriver låneansøgningen med dit NemID
  • Og så venter du cirka 30 SEKUNDER på svar. Og du får svar og udbetaling døgnet rundt i denne oversigt på Lån-weekend.dk.

  Bliver du godkendt til julelånet, kan du se frem til, at pengene står på din konto indenfor 60 minutter. VIVUS.dk og Lendon.dk udbetaler indenfor blot 1 – 10 minutter hele døgnet rundt og året rundt!

  Billigt og gratis fordi:

  • Renten (ÅOP) er lav i forhold til, at du ikke skal stille sikkerhed. På den måde er det faktisk billige julelån, som der tilbydes i listen øverst på siden.
  • Men er du ny kunde, så er lånene ikke bare billige, men gratis! Gratis julelån uden renter og gebyrer i 30-60 dage hos blandt andet Lendon.dk, Simbo.dk og Ferratum.dk.

  Krav for at få julelån

  Heldigvis er der kun ganske få krav, hvis du ønsker et eller flere af de populære julelån. Se her, hvad der kræves:

  1. 18 – 21 år
  2. NemID
  3. Dansk statsborgerskab
  4. Ingen RKI

  Kravene er, som du kan se, meget lempelige, og de fleste låneansøgere kan opfylde dem uden problemer. Vi vil dog lige opfordre alle unge mennesker til at tænke sig om en ekstra gang inden optagelse af lån. Kan I undvære pengene, så bør I lade være med at låne!

  Gratis julehjælp!

  Gratis julehjælp er et fantastisk initiativ, som flere store organisationer står bag.

  Organisationerne har den holdning, at alle har ret til en hyggelig jul med alt, hvad der hører sig til af juletraditioner. Desværre har ikke alle danske familier penge i budgettet til at betale flere tusinde kroner, som det kan koste at holde jul.

  Den gratis julehjælp varierer fra organisation til organisation, men den består typisk af:

  • Gavekort
  • Julemad
  • Legetøj
  • Tøj

  Hvis du ønsker at gøre en god gerning, kan du donere penge, så endnu flere familier kan få gratis julehjælp. Klik dig ind på en af ovenstående hjemmesider, og se hvordan du gør.

  Den hyggeligste tid på året

  Juletid er hyggetid, og hvad bedre er der end at hygge med familie og venner i julen? Sneen daler, og du sidder med dine kære og drikker et glas gløgg og lytter til dejlig julemusik. Skal vi være ærlige, så er det de færreste mennesker, der ikke nyder denne julefest!

  “Julen varer længe, koster mange penge”… men fortvivl ej! I ovenstående oversigt finder du de og billige julelån online. Alle disse fine lån til julegaver er med super hurtig udbetaling på helt ned til bare 1 minut – døgnet rundt, 24/7 via denne liste hos Weekend-lån.dk!

  Går det op for dig, at du mangler penge i midten af december eller endda tættere på den 24. december, så bare tag det roligt. Pengene bliver udbetalt til din konto med det samme, og så er det bare at gå på juleshopping.

  Vi fejrer jul for at mindes Jesu fødsel – Rigtig glædelig jul til dig og dine!