Spring til indhold

Fjernhealing

  Foråret er på vej. Og det gør mig bange. Jeg har nemlig en frygtelig høfeber, som starter tidligt. Hvert år. Det kan være så slemt, at mine øjne svulmer op, og fordi jeg klør dem, bliver de røde og grimme. Et år var det så slemt, at jeg faktisk ikke turde gå uden for døren. Det er ikke sjovt at rende rundt i supermarkedet med en næse, der bare sprøjter snot ud, mens man nyser og nyser, og øjnene klør. Solbrillerne falder jo af, når man nyser hele tiden.

  God oplevelse

  For nogle år siden fik jeg så en god oplevelse med healing. Det var en dygtig behandler, som hjalp mig til at få styr på min høfeber. Jeg kom igennem foråret – rimeligt fredeligt og roligt. Der var ikke de store nys og løbende næse. Øjnene kløede næsten ikke. Det fik mig til at skrive ind i min kalender året efter, at jeg skal booke en behandling med healeren i begyndelsen af foråret. Jeg vil nemlig også gerne kunne nyde foråret udenfor i stedet for at sidde og lukke mig inde på grund af frygt for at få et nyseanfald. Og hvem vil ikke nyde foråret efter en lang og kold og fugtig vinter? Sig mig lige det.

  Glemt at få det booket

  Men så her i år, havde jeg altså glemt at skrive det ind i min kalender, at jeg skal have healing. Og nu er det ved at gå galt for mig. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke skal udenfor. Jeg har allerede haft to dage, hvor jeg har nyst helt vildt.
  Jeg ringede op til min behandler for at høre, om han kunne komme hen til mig og give mig en behandling, men det kunne han desværre ikke. Han har mange klienter. Da jeg forklarede ham, hvor dårligt jeg havde det, tilbød han mig en fjernhealing.

  Fjernhealing var løsningen

  Han ville ringe mig op, efter at han havde afsluttet healing med dagens sidste klient. Og så ville jeg kunne få en fjernhealing. Han anbefalede, at jeg lige sørgede for, at ingen forstyrrende elementer ville afbryde healingen. Selve healingen ville ske efter hans opkald.

  Det var bare lige det, jeg drømte om. Jeg kunne få en behandling herhjemme. Så ja, jeg ville sørge for at forberede mig inden hans opringning. Han bad mig lige om at sende et billede af mig selv inden kl. 5, hvor hans arbejdsdag ville være forbi. Helst et billede, der er taget for nylig. Det ville hjælpe til at gøre selve fjernhealingen mere effektiv, fordi han ville kunne se, hvordan mine energifelter ser ud. Så jeg sendte ham et billede, som min lillebror har taget af mig for en uge siden.

  Og ganske som han havde sagt, så ringede han til mig lidt over kl. 5. Vi talte lidt om, hvordan jeg havde det, og hvad jeg har lavet. Han fortalte mig, at jeg skulle slappe af og sørge for, at jeg sad et behageligt sted. Når han ringede af, ville fjernhealingen begynde. Og så ville han ringe mig op, når behandlingen var forbi. I mellemtiden skulle jeg bare være opmærksom på at mærke mig selv.