Spring til indhold

Kolde fødder

  Jeg har lejet et lille hus nede i Frankrig. Det ligger ved Loire. Den store flod, som i dag vist mest er kendt for de gode vine, der bliver produceret i området. Huset er dejligt, men her er fugtigt og koldt. Vinterkoldt og vinterklamt. Selvom der er en stor pejs, så er den ikke stor nok til, at her bliver varmet godt igennem her i januar måned. Jeg skal bo her i 5 dage. Ejerne af huset er søde, og de ved godt, at her er lidt koldt. Jeg har fået lov til at låne et par hjemmesko.

  Ikke som mine egne

  Det er sådan et par tøfler, som ejeren sikkert har haft med hjem fra en af sine mange rejser for 20 år siden. Sikkert et sted i Nordafrika. Det er sådan et par lædertøfler med træsål og spids næse. De er ikke så behagelige som dem, jeg har derhjemme. Jeg køber mine hjemmesko hos Shepherd her: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html

  Til mænd tror jeg

  Det er sådan nogle rigtige hjemmesko til mænd, kan jeg se. Man har sikkert brugt dem til at gå på flere lag af tæpper med. De er sådan lidt stive i det. De er dog helt ok at bruge i disse 5 dage, hvor jeg er her – og jeg er taknemlig for, at jeg må låne dem. Ellers var jeg nok blevet ramt af en forkølelse efter det første døgn med kolde fødder her.

  Jeg må dog indrømme, at jeg ærgrer mig meget over, at jeg ikke tog mine egne hjemmesko med mig herned. Jeg tænkte overhovedet ikke på det. Det ville ellers have været hyggeligt at sidde med dem på henne ved pejsen og læse. De sko, jeg låner, falder af fødderne, lige så snart jeg løfter benet. De er for store til min fod. Det går nok. Jeg tager et par ekstra strømper på, det varmer og fylder lidt i skoene.


  Shepherd of Sweden, der blev grundlagt i 1982, er en livsstilsvirksomhed med kontorer og lager i Svenljunga og vores egen produktion i Europa. Vores vision er at give markedet verdens mest attraktive brand til fåreskind og uldprodukter med skandinavisk design. Shepherd of Sveriges produktsortiment inkluderer hjemmesko, sko og tilbehør og møbler til hjemmet. Produkterne sælges i hele Europa, USA og dele af Asien. Alt i fåreskind eller uld.