Spring til indhold

Høje krav til tryksager

  Vi har et lille firma, hvor vi udvikler forskellige objekter til hjemmet. Pyntegenstande og brugsgenstande. Meget flot design. Dansk design. Vi er stolte af den simple og klart skandinaviske linje, vi har lagt for vores firma. Det er alt fra kontorernes indretning til farvevalget til produkterne, vi udvikler. Vi har faktisk fået flere priser for vores innovative måde at se og tænke funktionalitet og design ind i produkterne. Og de bliver solgt via vores e-shop. Men desværre bliver der ikke solgt nok. Vi er ofte nødt til at sætte priserne ned til under kostprisen. Det er en dårlig udvikling.

  Mere salg

  Vi kunne godt tænke os af få flere salg i udlandet. Vi er overbeviste om, at der er et stort marked, som vi ikke udnytter godt nok. Derfor har vi ansat sådan en marketing ekspert, som siger, at hun kan få os ind på det tyske marked. Det vil da være en fed udvikling, hvis hun virkelig kan det. Et marked på lige godt 80 millioner mennesker. Det vil helt sikkert give et godt skub i forretningen.

  Derfor har vi udviklet en tysksproget brochure, som skal bruges, når vi skal på forskellige udstillinger, shows eller fairs, eller hvad det nu hedder, i Tyskland. Den viser et bredt udvalg af produkterne, vi har udviklet, og den forklarer vores filosofi bag stilen, vi bruger. Vi fortæller også om materialevalgene, vi har lavet. Du ved alt sådan noget omkring miljørigtige produktionsprocesser og materialer, der er fremstillet med hensyn til miljøet. Vi tror nemlig, at det er vigtigt, at forhandlere af vores produkter skal klædes godt på, så de ved alt om vores produkter.

  Tryksager lavet i København

  Vi er jo selv kræsne mennesker, og vi forestiller os, at mulige købere af vores produkter er lige så kræsne som vi er. Derfor kan der heller ikke være nogen form for slinger i valsen, når vi skal på udstillinger. Materialet, vi skal dele ud til vores besøgende, skal være i tiptop stand og matche vores produkters kvalitet.

  Derfor er vi ved at lede efter et firma, der kan matche vores høje krav til tryksager i København. Det er ikke nemt. Der er mange, som kan varetage print af brochurer, men kvaliteten er slet slet ikke der, hvor den skal være. Efter vores mening. Eller også har firmaet fået forkerte anvisninger af kunden. Vi så nogle eksempler hos et firma, der selv sagde, at de ville have printet brochuren, de viste os, på noget helt andet papir. ”Men” som han sagde ham, vi talte med, ”kunden insisterede altså på denne version. Jeg havde endda lavet et prøveprint på det papir, som jeg mente, ville højne brochurens kvalitet.” Vi syntes godt om hans forslag og spurgte ham, om det er muligt for ham at kigge hurtigt på materialet, vi havde med, og give os et tilbud på 3000 brochurer.

  Brochureprint

  Vi kunne godt se, at der her var tale om en ganske sublim kvalitet i brochureprint – det var dem her: https://www.jensenprint.dk/produkter/brochure-og-folder/

  Det kunne han godt. Han fik materialet via mail, og i løbet af 2 timer vendte han tilbage til os med tilbud på 3 forskellige versioner. Han skrev også, at vi kunne komme forbi og se de prøvetryk, han havde lavet til os dagen efter. Ca. ved 2-tiden.