Spring til indhold

Hoppeborge til haven

  Om ganske få dage kommer vi ind i maj måned. Foråret er virkeligt kommet. Vi har haft nogle ganske lune dage, og faktisk har vi allerede fået sæsonens første ispind. Børnene har nydt at lege i haven. Det har været fantastisk. Vi fik jo forberedt haven i god tid i år, fordi vi havde meget tid herhjemme i marts og april. Selvom det ikke er forbudt at gå på stranden eller i parken, så er der dog ikke så meget, ved det, når børnene ikke kan få lov til at lege i sandet. De bliver trætte af at gå og kigge på muslingeskaller. Og når de begynder at kede sig, så er det altså ikke så rart at gå tur med dem.

  Haven er for børnene

  Min hustru og jeg har derfor talt om, at vi skal gøre noget, for at haven bliver ungernes yndlingssted at opholde sig her i sommeren, der kommer. Vi ved jo ikke, om vi kan komme på ferie nede sydpå. Alt er stadigvæk så usikkert. Vi har også kigget i forskellige kataloger og webshops efter forskelligt legetøj til haven, som de kan have glæde af.

  Trampolin har vi

  Vi har allerede en havetrampolin. Den er de egentlig glade for. Men det er sjældent, de bruger den. Min hustru bruger den meget. Hun siger, det er god motion. Vi har dog lagt mærke til, at når ungerne bruger den, så kan det blive lidt for vildt, og vi må bremse dem. Måske er det derfor, de kun hopper med, når min kone hopper.

  Vi så dog en hoppeborg til haven. Sådan en flot en med rutsjebane og bassin. Den er oppustelig og transportabel. Måske er det en god idé. Den er lavet af sådan noget plast, som badebassiner også er lavet af. Det kunne være ret skægt at se dem nyde sådan en. Vi skal bare være der, når de leger med i den. Der er jo vand involveret. Og den helt lille er ikke så sikker i sin balance endnu. Måske bliver det sådan en. Den vil helt sikkert blive et hit til de varme dage, der kommer i de næste måneder.

  Skal lige se dyret

  Vi har besluttet, at vi vil tage ind til en stor legetøjsbutik for at se en hoppeborg fysisk. På billederne, vi har set, kan vi ikke rigtig se kvaliteten af det materiale, de er lavet af. Det faktum, at de er hurtige at puste op, og at man kan transportere dem, har fået mig til at tænke, at materialet måske bare er som en tynd badebolds. Derfor vil vi gerne se én, inden vi køber sådan en til dem. Hvis materialet er for skrøbeligt, så bliver det ikke sådan én, de får at boltre sig i. Så vil vi meget hellere investere i et ordentligt badebassin, hvor der kan være plads til os alle sammen – hele familien. Undtagen hunden! Den vil ellers altid gerne deltage i børnenes lege. Men er materialet til, som hoppeborgen er lavet af for skrøbeligt, så bliver det en kort fornøjelse. Hunden har jo skarpe klør på sine poter og kan nemt komme til at ødelægge deres hoppeborg.