Spring til indhold

Jordan brandet

  Nå julen og nytåret er overstået. Vi fejrede både jul og nytår i familiens skød. Vi var kun os 4 og hunden. Vi hyggede os på en lidt anden måde, end vi plejer. Men det er vi nok ikke de eneste, der har gjort. Desværre fik jeg ikke det par sneakers, jeg ønskede mig i julegave. Jeg ville gerne have haft et par Jordans. Men min søster, som gav mig dem, jeg fik, havde ikke gidet at gå ind og finde det bestemte par, jeg ønskede mig.

  Smoke Grey Jordan

  Jeg havde ellers skrevet det meget præcist på min ønskeseddel: ”smoke grey jordan 1”. Men nej, hun havde bare søgt på ”jordans Danmark” og havde fundet et par i min størrelse. Og købt dem til mig. Nu er jeg så i et dilemma: Skal jeg bytte dem til det par, jeg virkeligt ønsker mig, eller skal jeg acceptere, at de ikke lige er den stil, jeg havde ønsket mig? På den ene side vil jeg ikke såre hende. Jeg ved, at hun har sparet penge sammen i lang tid for at kunne købe dem til mig. Jeg ved også godt, at min far har givet hende ekstra lommepenge, så hun kunne få råd til at købe dem til mig. På den anden side: Er der, er en pointe i, at jeg beholder et par sko, som jeg ikke er glad for?

  Hvad gør man?

  Sig mig lige, hvad gør man i den situation? Skal jeg fortælle min søster en lille løgn om, at skoene ikke passer mig? Skal jeg fortælle hende, at jeg ikke bryder mig om det bestemte design, og at jeg gerne vil bede hende om ikke at misforstå mig, fordi jeg bytter dem? Eller skal jeg bare bytte dem og lade som ingenting? Eller skal jeg tage dem på, indtil de ser bare en lille bitte slidt ud, og så ligesom ’glemme’ dem, fordi jeg så i mellemtiden selv, har købt det par, som jeg kan lide? Nej, det er ikke nemt at være storebror til en 13 årig tøs. Hun er sød, men kan være hamrende irriterende. Og jeg ved, at jeg nemt kan komme til at såre hende. Hun er meget ’skrøbelig’, hvis man kan sige det på den måde.

  Hvad siger far mon?

  Skal jeg lige vende den her med min far? Skal jeg bytte skoene eller beholde dem? Han vil sikkert sige, at jeg bare skal gøre, hvad jeg selv helst vil. Han vil også sige, at jeg bare skal sørge for, at min søster ikke bliver ked af det. Jeg tror ikke, at jeg får et klart svar fra ham. Så min beslutning er taget: Jeg må tale med min lillesøster om det. Forklare hende, at jeg er utroligt glad for alt det, hun har gjort for at give mig et par Jordans, men at helst vil have et par i den model, som jeg beskrev. Jeg tror, hun er stor nok til at kunne forstå, at det er bedre, at hun ser, at jeg bruger hendes gave, end at jeg bare gemmer den væk. Hun kan jo finde alt i Jordans på soldout.dk