Spring til indhold

Levering af blomster

  Det har lige været påske, og jeg har holdt den herhjemme sammen med min lille familie. Det har været en lidt anderledes påske end den, vi plejer at holde. Vi plejer nemlig at holde den for hele min familie. De bor i spredt ud over hele Storkøbenhavn og på Amager. Derude har vi også et lille kolonihavehus, hvor vi plejer at holde påskefrokosten. Det plejer at være ualmindeligt hyggeligt. Vi ser det lidt som et startskud på en dejlig sommer, hvor vi bruger mange timer i det lille hus og haven, der hører til. Men ikke i år. Nej.

  Vi sendte da blomster

  Men vi kompenserede da for manglen på glade gæster ved at sende blomster til dem alle sammen. Jeg fik idéen, en aften, hvor vi sad og var lidt triste over at måtte indse, at vi ikke holder påskefest i år. Nu er det bare sådan, at når man selv bor i København, så ved man ikke, helt hvor man finder en blomsterhandler, der har blomsterlevering i København. Og man går jo ikke bare ned til den nærmeste blomsterforretning, når man udtrykkeligt er blevet bedt om at holde sig indenfor.

  Nemt online

  Så jeg var på nettet for at søge efter blomsterforretninger: ”Blomsterudbringning i København”. Det var nemt nok at finde en forretning, der kunne sørge for det. Den, jeg kontaktede, kunne bare ikke love, at de kunne imødekomme mit ønske om blomsterudbringning på Amager. Det fandt jeg dog en løsning på. Jeg søgte, nemlig så efter blomsterlevering på Amager og fandt en forhandler, som lovede, at buketten til mine forældre nok skulle nå dem i tide inden påskesøndag.

  Jeg fik bestilt smukke buketter til alle i min familie: Én til mine forældre én til min bror og hans familie og én til min kones søster og hendes familie. De har alle sammen ringet til os og sagt tak for de smukke buketter. Nu ved jeg så også, hvor jeg skal henvdende mig, når jeg har brug for blomster til særlige lejligheder – for eksempel romantiske buketter: https://amagerblomster.dk/kategori/buketter/romantisk/