Spring til indhold

Luft til luft varmepumpe

  bedste varmepumper

  En luft til luft varmepumpe er en pumpe, som bruger luften der befinder sig udenfor til at skabe varm luft indenfor. Denne metode er miljøvenlig, samtidig med at du sikrer at dit hus eller bolig bliver opvarmet på den perfekte måde.

  Ligeledes er teknologien med en varmepumpe lidt mere udviklet, end hvis du bruger elvarme. Dette betyder, at vil komme til at spare mange penge og kan blære dig over at være miljørigtig. En luft til luft varmepumpe er endda så effektiv, at den er svanemærket. Hvilket vil sige, at den passer perfekt ind til det klima, som vi har i hele norden.

  En luft til luft varmepumpe både billig og effektiv

  Vi nævnte tidligere, at du vil komme til at spare mange penge ved at købe en luft til luft varmepumpe, hvilket også er sandt. Faktisk vil du kunne mærke en besparelse på hele 50% med en effektiv luft til luft varmepumpe.

  Disse varmepumper er faktisk ganske billige i indkøbspris. Prisen på en luft til luft varmepumpe inkl. montering ligger på mellem 8.000 – 25.000 kr. Prisen vil komme til at tjene sig selv ind igen efter 4 til 5 år gammel. En luft til luft varmepumpe har en levetid på gennemsnitligt 10 år.

  Sænk din elregning betydeligt

  Har man lige modtaget sin elregning og tænkt at den er alt for høj? Ja, du får endda ondt i maven når du tænker på at vinteren er ved at nærme sig og du derfor skal have skruet ekstra op for dit varmeforbrug.

  Med en varmepumpe kan du dog slippe for dette problem, og i stedet få din økonomi til at blive forbedret. Ja, for at sige det ligeud, så kommer du til at spare mange penge på en varmepumpe.

  En varmepumpe vil nemlig typisk køre 4 gange mere energi end hvad den selv bruger i aktion. Det betyder derfor at du vil kunne få 4 gange mere energi, end hvad du ellers ville kunne gøre med et andet anlæg.

  Bruger du derfor enten et gammelt oliefyr eller elopvarmning, ja, så er skiftet noget som i vil komme til at høre nærmere om i en fremtid, hvis det står for det Teknologiske Institut, som har vurderet varmepumperne som fremtiden.

  En varmepumpe er en god investering og god miljøet

  Udover at en varmepumpe vil komme til at spare dig mange penge vil du ligeledes komme miljøet til gode, da de fleste varmepumper – hvis ikke alle – er miljøvenlige på grund af det lave energiforbrug.

  Da en varmepumpe er miljøvenlig kan man ligefrem mærke at hele luften er blevet varmere på en helt ny måde – slut med hovedpine og andre dårligheder forårsaget af en dårlig varme.

  Hvis man ligeledes investere i den rigtige varmepumpe vil man slippe for det meste af den støj som der kan komme på grund af en varmepumpe. Du kan dog ved at gå ned i en butik, eller søge på internettet, finde klips der kan fortælle, hvor meget støj der kommer fra en varmepumpe.

  Kilde: Bedste-varmepumpe.dk