Spring til indhold

Hvad er Olaplex?

  Olaplex er om nogen blevet et brand, som har vundet mange hjerter verden over. Det er dog heller ikke så mærkeligt og noget man virkelig kan forstå, hvis først man har prøvet de populære produkter i sit eget hår. Olaplex er ikke et produkt, der lover guld og grønne skove uden der er hold i det de siger. Prøv de plejende formularer og få lynhurtigt et hår, som er på niveau med diverse Hollywood stjerners.

  Olaplex til beskadiget og farvet hår

  Når du farvebehandler dit hår eller benytter stylingredskaber såsom glattejern, føntørre m.m, hvor håret bliver udsat for høje varmegrader, nedbrydes håret gradvist. Dette skyldes at behandlinger som disse er med til at nedbryde salt- og svovlbindinger. Derfor synes håret langt mere mat og trist at se på, når dette sker. Olaplex er med til at genopbygge de ødelagte bindinger i håret så hårets tilstand kommer i bedring, når du påbegynder din Olaplex behandling. Den effektive behandling med Olaplex kan hjælpe dit hår med at reparere de skader, der er opstået i hårets kerne med helt op til 99%. Olaplex vil på den måde være med til at styrke kvaliteten af håret så det føles langt mere elastiskt, stærkt og sundt.

  Olaplex hjemmebehandling

  Med Olaplex er der fokus på de indre årsager til, at håret bliver skadet og ødelagt. Olaplex trænger dybt ned i håret og sørger for at reparere og genopbygge det indefra, så du vil kunne se en tydelig forbedring af dit hårs tilstand så snart du påbegynder din Olaplex behandling.

  Har du meget slidt og ødelagt hår, er det en god ide, at få håret klippet, for at få de tørreste spidser af vejen. Efterfølgende er det en god ide at give dit hår noget kærlighed med Olaplex, så håret får de bedste forudsætninger for at vokse sig stærkere uden at spalte nær så hurtigt som det ellers ville gøre. Læs også artiklen om rynker og udseende her.

  Afbleget hår elsker det

  Der hvor Olaplex virkelig gør en forskel er i et afbleget hår, da denne form for farvebehandling kan tage rigtig hårdt på manken.

  Olaplex No. 3 er især en af de Olaplex produkter, som er blevet særligt populær. Dette produkt vil hjælpe håret med at bevare fugten efter en eventuel salon behandling. Kuren er med til at genopbygge hårstrå for hårstrå, så du i sidste ende kan nyde godt af et hår, der føles fantastisk hydreret og blødt.

  Du kan lade kuren virke i håret i alt fra 10-30 minutter alt efter, hvor skadet dit hår måtte være. Når kuren er skyllet ud, skal du afslutte hårplejen med Olaplex No. 4 og No. 5 som er shampoo og conditioner, der skal påføres i håret efter kuren. Gennemfør disse 3 enkle trin med Olaplex og voila, dit hår føles nu blødere end nogensinde før!

  Prøv Olaplex på dit eget hår og mærk en fortryllende forskel af hårets kvalitet. På siden Luxplus.dk får du alle Olaplex herlighederne til billige penge, hvis du blot opretter et medlemskab til siden. Du vil ikke fortryde dit køb, når først du har givet håret den første behandling med Olaplex!