Spring til indhold

Populært babyudstyr

  Populært babyudstyr

  Når der kommer en lille ny til verden, skal der købes en hel del babyudstyr ind. Om du vælger at købe nyt eller brugt babyudstyr, er helt op til dig. Flere og flere vælger at købe brugt udstyr til baby for at spare penge men også fordi de tænker på miljøet.

  Om nyt eller brugt, så er der en del babyprodukter, som er must-haves, og dem har vi listet herunder. Vi har ikke nævnt dem alle, men blot dem vi synes, de fleste forældre bør have, når de bliver forældre.

  Brystpumpe

  En brystpumpe er nærmest uundværlig, når du skal malke ud. Modermælk indeholder jo langt flere næringsstoffer end f.eks. modermælkserstatning, så giv din baby modermælk hvis muligt.

  Der findes en lang række mærker inden for brystpumper. De mest populære er blandt andre:

  • Medela
  • Philips Avent
  • Beurer
  • MAM

  Hvilken brystpumpe, du skal vælge, er helt op til dig. De nævnte pumper er alle af høj kvalitet, så det kommer sig ikke så nøje. Kilde: Brystpumpe.dk

  Kørepose (Voksi)

  En kørepose er måske ikke uundværlig, men den er super rar at have – især hvis det en Voksi (voksipose). Du kan naturligvis godt bruge en dyne, men der er ikke noget rarere end at putte sig barn i en komfortabel kørepose.

  De rigtig gode køreposer, som f.eks. voksiposen, er lavet af det fineste uld, som holder barnet lunt og godt uanset kulde eller vind. En Voksipose kan købes for cirka 1.200 kr. på tilbud, og ønsker du bæreplade og sommerdyne med, koster den cirka 2.295 kr.

  Kilder: Kørepose.dk og Voksipose.dk

  Babyalarm

  Det er nærmest umuligt at undvære en babyalarm. Hvad enten barnet ligger og sover indenfor eller udenfor, er det super vigtigt at kunne høre det. Der findes et hav af babyalarmer på markedet, og nogle er bedre end andre.

  • Neonate
  • Capidi
  • Super Nova
  • Philips Avent
  • Padwico

  Ovenstående er nogle af de rigtig populære babyalarmer, som kan købes fra cirka 499 kr. og opefter. Hvilken du vælger, er op til dig, men sørg for at vælge en med en god rækkevidde, hvis barnet skal ligge udenfor og sove.

  Kilde: Babyalarm.dk

  Trappegitter

  Sidst men overhovedet ikke mindste, er et trappegitter en meget vigtig ting at købe. Dette gælder især, hvis der er trapper i huset, eller hvis der er nogle rum i huset, hvor barnet ikke må komme.

  Falder barnet ned ad trapperne, kan det komme slemt til skade, så der bør man ikke spare penge. Et billigt trappegitter koster fra blot 299 kr. fra blandt andet Babydan, så det er ikke mange penge for at beskytte sit barn.

  Har I en brændeovn eller en pejs, kan I også købe et brændeovnsgitter, som beskytter barnet mod at komme for tæt på.

  Kilde: Trappegitter.dk