Spring til indhold

Privatlån

  Privatlån

  Hvis du er søgende efter et privatlån, så har du heldigvis mange muligheder for at finde et. Du kan optage et privatlån på nettet online. Her skal du ikke stille sikkerhed for lånet, og du må bruge pengene på det, du vil og har lyst til. Du kan låne alt fra 500 kroner og op til 350.000 kroner afhængigt af låneudbyderen.

  Du laver blot en låneansøgning på pengeinstituttets hjemmeside. Efter du har sendt låneansøgningen, vil pengeinstituttet hurtigst muligt validere denne og give dig et svar. Hvis du får godkendt dit lån, vil pengene blive overført til din konto nu og her hurtigst muligt: https://kviklaan-info.dk/laan-penge-nu/. Du er anonym, og det er sikkert at låne pengene hos Kviklaan-info.dk.

  Privatlån uden sikkerhed

  Du låner penge uden at stille sikkerhed. Det betyder, hvis ikke du betaler pengene tilbage til tiden, så kan låneudbyderen ikke kræve dine værdier og ejendele som erstatning for lånet. Det betyder til gengæld, at lånet bliver dyrere i renter og i gebyrer.

  Hvis du leder efter et privatlån, men også er registreret i Ribers Kredit Informaton, så har du ikke mulighed for at optage et. Du er registreret som en dårlig betaler, og pengeinstitutterne tør ikke at låne penge ud til dig. Det er ikke muligt at optage et minilån, hvis du er registreret i RKI.

  Låneudbyderen tør ikke at låne penge ud til dig, fordi det er for stor en risiko. Udbyderen vil gerne være sikker på at få sine penge tilbage. Det er udbyderen ikke sikker på, hvis du allerede er registreret som dårlig betaler.

  Du kan også finde et privatlån i udlandet. Både Ferratum og Vivus har hovedkontor i Sverige. De fleste ansøger om et lån i Sverige for at få et billigere lån. Grundet Danmarks og Sveriges fælles i historie, så er det meget nemt at låne penge i Sverige.

  Du kan også låne penge af din familie. Det betyder, at du muligvis kan få et gratis lån. Der er desuden heller ikke nogle, der kommer efter dig, hvis ikke du kan betale pengene tilbage til tiden.

  Minilån

  Et minilån er et lille forbrugslån fra 500 kroner og op til 5.000 kroner. Det er et lån, der er meget nemt at optage, fordi du ikke skal stille sikkerhed for lånet eller forklare, hvad du skal bruge lånet til. Alt du skal gøre, er at sende en låneansøgning afsted. Du skal blot være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI.

  Du finder generelt set ikke mange billige minilån. Der er tale om forbrugslån uden sikkerhed, hvilket altid vil give en ret høj rente og høje gebyrer. Du betaler for at du kan bruge pengene til det du har lyst til og med minimum af forpligtelser.

  Et meget populært minilån er et lån på 5.000 kroner. Faktisk har du mulighed for at låne disse penge gratis, hvis du ansøger om et lån hos Lendon.dk og hvis du betaler pengene tilbage indenfor 14 dage. Du skal altså være helt sikker på, at kunne betale pengene tilbage. Hvis ikke du kan det, vil der komme renter og gebyr på lånet. Kan du betale tilbage, så kan du roligt låne penge i en fart hos Låne-penge.nu. Lån penge og få dem med det samme hos Låne-penge.nu.

  Minilån 18 år

  Som tidligere skrevet skal du minimum være 18 år gammel, fordi du skal være myndig og økonomisk ansvarlig for dig selv, for at kunne optage et lån. Et minilån henvender sig meget til unge mennesker, da der er tale om små lån.

  Der kan dog være et ret høj rente på et minilån. Derfor skal du være meget varsom med at optage et minilån, og du skal være 100 procent sikker på, at du synes, at prisen for lånet er i orden. Ellers kan det være en god ide at lede efter et andet lån, klik her: https://trygt.dk/. Trygt.dk er en god gammel traver inden for lånebranchen, og du bør tjekke siden ud.