Spring til indhold

Jeg er lidt stor

  Det er lørdag eftermiddag, og vi er lige kommet ind ad døren. Her er dejligt lunt, og vi skal bare hygge os i resten af weekenden. Her til formiddag har vi været i byen for at kigge på tøj. Vi har begge to et godt forbruger-gen. Vi elsker at shoppe. Og når vi virkeligt er overbevist om, at vi har brug for noget nyt tøj, fx så har vi ikke noget imod at bruge timer på det. Og jeg elsker det, når min mand går med mig på tøjindkøb. Han er nemlig den eneste, der er helt ærlig og fortæller mig, hvis der er noget, som ikke klæder mig.

  Forelsker mig ti i tøj

  Det sker nemlig tit, at jeg forelsker mig i et stykke tøj, men det er bare helt forkert til mig. Nu fx så havde jeg set på en af de jakker til kvinder, som de har på tilbud nede i centeret. Sådan en fin, rød jakke. Lidt tykt vatteret og med mange lommer. Jeg syntes bare, at den var ualmindelig flot. Kvinden, som ekspederede mig, i går, da jeg prøvede den, sagde også, at den var flot. Men da min mand så mig i den i dag, så kom han til at grine højt. Den klæder dig overhovedet ikke. Den skal du ikke købe. Du ligner en forvokset tomat. Sådan en overmoden en.

  Han grinte højt. Jeg blev helt flov. Jeg kunne faktisk godt se, hvad han mente, da jeg kiggede i spejlet igen. Jeg er ikke så høj, og jeg er heller ikke den slankeste, lille, lækre sag. Den tykke vattering fik mig bare til at ligne en tomat med to stilke. Vi sagde tak for hjælpen til damen og gik videre. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skuffet. Men pyt. Vi finder nok en anden jakke.

  En butik med store størrelser

  Vi skulle ind i en butik med tøj til store mænd.

  Normalt handler vi jo mest i disse:

  https://www.arkuri.dk/
  https://www.storedrenge.dk/
  https://www.arkuricurvy.dk/

  Min kæreste er nemlig meget høj. Han skulle have et par nye bukser, og det plejer han at kunne købe i den butik. Hans ben er meget lange. Og det kan være et problem, hvis han går i en almindelig butik. Især når det er almindelige jeans, han skal have. Og det var det i dag. Han ville gerne have to par. Et par i sort og et par i den her standard blå farve. Og det fik han. Inde i butikken fandt jeg også en skjorte til ham. Han prøvede den, men brød sig ikke om den. Vi gik, efter at han havde fået købt sine jeans. Vi var blevet sultne, så vi satte os ved en café og fik noget frokost. Hyggeligt.

  Bagefter begyndte vi at vende næsen hjemad. Vi bor 15 minutters gang fra storcenteret, så det var ikke i hast. På vejen ud fra centeret kom vi forbi en ny butik. Jeg havde ikke set den før. Men inde i den fandt min kæreste så jakken til mig. Den er også rød, men ikke så tykt vatteret. Den er tyndere, og farven er lidt svagere rød. Den klæder mig.